Weekmenu's en specialiteiten waaruit U op dat moment een keuze kunt maken, vindt u hier, maar ook een 3-gangenmenu en de lunchtip!

Klik hier voor de specialiteiten Barendrecht

Specialiteiten Diggels Oud-Beijerland

MAANDMENU 29.50

VOORGERECHT : MINI CAESAR SALADE
HOOFDGERECHT : VISSTOOFPOTJE SAUS VAN TOMAAT EN PERNOD
NAGERECHT : MILJONAIRSCAKE

____________________________________________________________________________________________________

SPECIALITEITEN VAN HET HUIS
voorgerecht : carpaccio de luxe ( met eendenlever) 12,50
hoofdgerecht vlees : Chateau Briand/ aan tafel bereid ( min 2 personen) 29,50 pp
hoofdgerecht vis : Noordzeetong 300/400 gram 29,50
nagerecht : Crepe Suzetttes/ aan tafel bereid ( min 2 personen) 9,50 pp


+ LUNCHTIP + LUNCHTIP+ LUNCHTIP+ LUNCHTIP+ LUNCHTIP+ LUNCHTIP+ LUNCHTIP+

BROODJE KIP ONGEZOND

KIP - SPEK - KAAS - UI - CHAMPIGNONS ( GEGRATINEERD)
8.50