Weekmenu's en specialiteiten waaruit U op dat moment een keuze kunt maken, vindt u hier, maar ook een 3-gangenmenu en de lunchtip!

Klik hier voor de specialiteiten Barendrecht

Specialiteiten Diggels Oud-Beijerland

MAANDMENU 30,50

VOORGERECHT :anti pasti - Italiaanse/ Spaanse vleeswaren met tomaten sauzen
HOOFDGERECHT : Gebakken eendenborst filet met een sinaasappel-steranijssaus
NAGERECHT : Chocolade mousse met rood fruit

____________________________________________________________________________________________________

SPECIALITEITEN VAN HET HUIS
voorgerecht : carpaccio de luxe ( met eendenlever) 14,00
hoofdgerecht vlees : Chateau Briand/ aan tafel bereid ( min 2 personen) 33,50 pp
hoofdgerecht vis : Noordzeetong 300/400 gram 30,50
nagerecht : Crepe Suzetttes/ aan tafel bereid ( min 2 personen) 9,75 pp


+ LUNCHTIP + LUNCHTIP+ LUNCHTIP+ LUNCHTIP+ LUNCHTIP+ LUNCHTIP+ LUNCHTIP+

Salade Capreze


8.50