Weekmenu's en specialiteiten waaruit U op dat moment een keuze kunt maken, vindt u hier, maar ook een 3-gangenmenu en de lunchtip!

Klik hier voor de specialiteiten Barendrecht

Specialiteiten Diggels Oud-Beijerland

* A S P E R G E S *

SOEP :
Asperge soep met gerookte zalm 6.50
VOORGERECHT :
Asperges met gerookte zalm en toast 10.50
HOOFDGERECHT
Asperges met beenham, gekookt ei,boterjus en krieltjes 22.50
Asperges met zalm, gekookt ei, hollandaisesaus en krieltjes 22.50
Asperges met geitenkaas en honing (Vegetarisch) 18.50


SPECIALITEITEN VAN HET HUIS
voorgerecht : carpaccio de luxe ( met eendenlever) 12,50
hoofdgerecht vlees : Chateau Briand/ aan tafel bereid ( min 2 personen) 29,50 pp
hoofdgerecht vis : Noordzeetong 300/400 gram 29,50
nagerecht : Crepe Suzetttes/ aan tafel bereid ( min 2 personen) 9,50 pp


LUNCHTIP
Bruschetta uit de oven / geitenkaas / appel/ honing
8,50