Weekmenu's en specialiteiten waaruit U op dat moment een keuze kunt maken, vindt u hier, maar ook een 3-gangenmenu en de lunchtip!

Klik hier voor de specialiteiten Barendrecht

Specialiteiten Diggels Oud-Beijerland

* * M O S S E L E N * * * * M O S S E L E N * * * * M O S S E L E N * * * * M O S S E L E N * * * * M O S S E L E N * *

Traditioneel: 21.50 Jumbo mosselen met verse groenten afgeblust met witte wijn
Provençaals 23.50 Jumbo mosselen met tomaat en Provençaalse kruiden
De Pit 24.50 Jumbo mosselen met Spaanse peper, ui, grote Noorse garnalen, knoflook, tijm en tomaat
afgeblust met sherry en platte peterselie.



SPECIALITEITEN VAN HET HUIS
voorgerecht : carpaccio de luxe ( met eendenlever) 12,50
hoofdgerecht vlees : Chateau Briand/ aan tafel bereid ( min 2 personen) 29,50 pp
hoofdgerecht vis : Noordzeetong 300/400 gram 29,50
nagerecht : Crepe Suzetttes/ aan tafel bereid ( min 2 personen) 9,50 pp



LUNCHTIP
SALADE MET GAMBASPIES

8,50