Menukaart is zodanig samengesteld, dat er voor een ieder een keuze te maken is die beslist de moeite waard is. Vis, vlees of vegetarische gerechten, ze zijn allemaal te vinden en natuurlijk worden al deze gerechten met de meeste zorg en met alleen dagverse producten bereid. Ook vindt u op de borden in de zaak de weekmenu's en specialiteiten waaruit u op dat moment een keuze kunt maken.

KERST A LA CARTE 2018

KERSTVERSIERING BIJ DIGGELS


4 GANGEN A LA CARTE € 45,50

UITBREIDING 4 GANGEN MENU NAAR 5 GANGEN : + € 6,50
met een soep naar keuze
KINDERKERSTMENU t/m 12 jaar € 17,50

Voorgerechten


Geitenkaas tempura
Geitenkaas/ tempurabeslag / gekonfijte rode ui / ahornsiroop
Tonijn Tataki
Rode tonijn/ verse peper / courgette /
pesto-olie / balsamico
Runder carpaccio
Dungesneden gemarineerde ossenhaas/ Parmezaan/
Spekjes/ pijnboompitten/ pesto dressing
Salade herten ham
Herten ham / gekonfijte vijg / kastanje /
rode port vinaigrette
Kentucky Chicken brochette
Kipspiesjes van kippendijtjes / tempura beslag /
spicy-mayonaise / BBQ-saus
Garnalen Cocktail
Hollandse garnalen / ijsbergsla/ cocktailsaus/ citroen/ kruiden crostini
Vis Trio
Kreeftensoep / garnalencocktail /
crostini / gerookte zalm

Soepen


Italiaanse tomatensoep
Huisgemaakte Italiaanse tomatensoep/ Parmezaan
Bisque D’Homard
Kreeftensoep / kreeftenpulp /
kruidige knoflook crostini’s / rouille / room

Gevolgd door een Spoom van bubbels en peren-sorbetijs


Vleesgerechten


Black Angus Clear Valley Biefstuk
met Peper /Champignon-room- of Stroganoff saus

Wild Stoofpot
Diverse soorten wild / gevogelte/ Black Angus CV sukade / groenten / passend garnituur
Varkenshaas compleet
Gevulde varkenshaas/ bospaddenstoelen /
katenspek omwikkeld / jus de veau
Canard à l'orange
Gebakken eendenborstfilet/ sinaasappel/ citroen/ Grand Marnier/ passend garnituur
Hertenbiefstuk
Malse hertenbiefstuk / gepofte kastanjes /
rode port-saus / passend garnituur
Surf & Turf
Ossenhaaspuntjes / gamba’s/ teriyaki saus

Vegetarische Gerechten


Prei lasagne
Prei / blauwe kaas / walnoten / verse basilicum / tijm

Truffel Pasta
Verse tagliatelle / bospaddestoelen / room /
truffel / parmezaan / gefrituurde rucola

Visgerechten


Zalmtournedos
Zalmfilet / prei omwikkeld / gamba’s / kreeftensaus
Kabeljauw
Op de huid gebakken kabeljauw / garnaaltjes /
mosselvlees / witte wijnsaus / venkelpuree
Zeebaars & Coquilles
Gebakken zeebaars / coquilles / zeekraal puree / hollandaise-saus / verse kruiden
Gegrilde Sashimi Tonijnmoot
Gegrilde Sashimi Tonijnmoot / met kreeft gevulde ravioli / kreeftenjus

Dessert

Kerst dessert van de Chef

wijzigingen en fouten voorbehouden