Eetcafe/restaurant, met bovendien een heerlijk terras. Ook grotere gezelschappen kunnen in besloten kring bij ons terecht. Kortom, voor elk wat wils.

Diggels Barendrecht

In de oude dorpskern van de gemeente Barendrecht, gelegen aan een uniek pleintje, vindt u Diggels-Eetcafé.
Achter een monumentale gevel treft u binnen een geheel aan de eisen van deze tijd aangepaste ruimte aan, waar het heerlijk toeven is.
Direct achter de entree komt u aan onze gezellige bar, waar voor het aan tafel gaan een aperitief kan worden gedronken, maar waar u natuurlijk ook terecht kunt om zomaar gezellig een drankje te drinken.
Eetcafé Diggels in Barendrecht

Eetcafé Diggels in Barendrecht

Bar Eetcafé Diggels

Bar Eetcafé Diggels

Onze menukaart is zodanig samengesteld, dat er voor een ieder een keuze te maken is, die beslist de moeite waard is. Vis, vlees of vegetarische gerechten, ze zijn er allemaal te vinden, en natuurlijk worden al deze gerechten met de meeste zorg, en met alleen dagverse producten bereid.
Ook vindt U op de borden in de zaak de weekmenu's en specialiteiten waaruit U op dat moment een keuze kunt maken. Deze staan ook op de Diggels - Week menu pagina op deze website, en worden indien nodig aangepast.
En niet te vergeten, onze lunchkaart Lunchgerechten zoals u ze bij Diggels Barendrecht kunt bestellen
Voor grotere gezelschappen bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gezellige "Rechtkamer", waar meteen knapperend haardvuur op de achtergrond een unieke sfeer wordt geschapen die U zich nog lang zult herinneren.
Ook de op de eerste etage gelegen "Engelse kamer" biedt U de gelegenheid om in besloten kring onze gast te zijn.
Onze Rechtkamer

Onze Rechtkamer

Kortom; bij Diggels voor elk wat wils.

Terras Diggels Barendrecht

Terras Diggels Barendrecht

BINNEN-BUITENKIJKEN BIJ DIGGELS BARENDRECHT