Eetcafe/restaurant, met bovendien een heerlijk terras. Ook grotere gezelschappen kunnen in besloten kring bij ons terecht. Kortom, voor elk wat wils.

Diggels Barendrecht


“Lekker eten en gezelligheid” dat is Diggels

in een monumentaal karakteristiek pand in de mooie oude dorpskern van Barendrecht, gelegen aan een pleintje met uitzicht op de watertoren en zomers een groot terras. Dé ideale plek dus voor een gezellig samenkomen ( ook zakelijk)

Eetcafé Diggels in Barendrecht

Eetcafé Diggels in Barendrecht

Bar Eetcafé Diggels

Bar Eetcafé Diggels

Onze menukaart

Wij serveren typische eetcafé gerechten, soms in een modern jasje. 2 x per jaar wordt er met zorg gewerkt aan een nieuwe menukaart en buiten deze kaart hebben wij diverse jaarlijks terugkerende seizoensgebonden gerechten zoals bijvoorbeeld mosselen , wild en asperges.
Uiteraard is onze kaart dusdanig samengesteld dat iedereen wel iets naar zijn of haar smaak zal vinden. Klik HIER om alvast een voorproefje te nemen.

Wij zijn 7 dagen per week geopend en u kunt bij ons terecht voor lunch en diner maar natuurlijk ook voor een borrel met een kleine snack aan de bar of op ons gezellige terras .
Ook wanneer u iets te vieren heeft is Diggels ook de perfecte locatie . Wij kunnen aan bijna al uw wensen voldoen en doen u daarom graag geheel vrijblijvend een voorstel met de mogelijkheden
Onze Rechtkamer

Onze Rechtkamer

Kortom; bij Diggels voor elk wat wils.

Terras Diggels Barendrecht

Terras Diggels Barendrecht

BINNEN-BUITENKIJKEN BIJ DIGGELS BARENDRECHT